Kansallispuistoilta 5.3. Hyvinkään kirjastossa klo 18.

Ammattiluontokuvaaja ja toimittaja Tea Karvinen on retkeillyt ja valokuvannut kaikissa Suomen 40 kansallispuistossa eri vuodenaikoina yhteensä yli 700 päivänä vuodesta 2010 lähtien. Hän on myös ja haastatellut toistasataa puistojen hoitajaa ja muuta asiantuntijaa.

Kokemuksistaan ja kuvistaan Tea kokosi elävän ja erilaisen kansallispuistokirjan. Tule Tean kanssa matkalle Suomen kansallispuistoihin Hyvinkään kirjastoon torstaina 5.3.2020 klo 18:00!

Tea Karvisen kansallispuistokierros oli äärimmäisen tehokas ja tarkkaan suunniteltu. Hän kutsui jokaisen kansallispuiston asiantuntijoita mukaan retkilleen ja samalla haastatteli heitä. Lopputuloksena on huiman kauniita kuvia ja koskettavia tarinoita sisältävä kirja, joka julkaistiin Suomen 100vuotisjuhlavuonna.   Suomi ansaitsee hienot kansallispuistonsa ja puistot hienon kirjan niistä kertomaan. Jokaiseen kansallispuistoon liittyy Tean omakohtaisia kokemuksia ja ennen kuulemattomia tarinoita. Lukijalle puistot näyttäytyvät ainutlaatuisina.  

"Tämä valokuva- ja tietokirja on seitsemän vuoden työn tulos. Kirjan tekeminen vaati yli 140 000 ajokilometriä, yli 200 vuosittaista matkapäivää, yhteensä yli 700 kansallispuistossa vietettyä päivää, paljon tietokoneella istumista, hyvin aikaisia herätyksiä sekä satoja haastatteluja ja kyselyitä.   Henkisesti matka on ollut hieno, fyysisesti sekä rakas että raskas. Mutta ilo on ollut aina läsnä, ja kirjan sivuilta selviää, mitä sain vastineeksi" kirjoittaa Tea Karvinen kirjansa saatesanoissa. 

Tea Karvinen haluaa kannustaa ihmisiä lähtemään omille retkilleen nauttimaan luonnosta.  Kirjailijalta voi ostaa tilaisuuden jälkeen signeeratun kirjan 35 e hintaan. www.teakarvinen.com   

Tervetuloa kansallispuistojen kiehtovaan maisemaan!

Tilaisuus kestää noin 1,5 tuntia.

Kuva UKK puistosta
Etelä-Konneveden kansallispuistossa melontaretkellä.
Lommolotunturin laella Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.
Auringonlasku Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.
Hiidenportin kansallispuistossa.