Maastopyöräily 20. kesäkuuta

Maastopyörälenkki tuli jälleen tiistaiseen tapaan ajeltua.

Ennen lenkin alkua oli taivas mustien pilvien peitossa ja lämpötila suorastaan tukahduttava, mietittiin että jaksaakohan tässä minnekään ajaa kun paikalla ollessakin hiki valuu otsalla.

Vaan eipä päästy kuin ensimmäinen kilometri niin alkoi tulemaan muutamia vesipisaroita, joita sitten reilun tunnin ajan tuli taivaalta. Ja niin muuttui keli loisteliaaksi lenkki sääksi, aivan huippu keli ajella!

Käytiin ajelemassa noin 23km reilussa parissa tunnissa. Osallistujia oli kaikkiaan 9 henkeä, joten melko optimaalinen porukkakin vielä.

Herkuteltiin seudun parhaat alamäet, hurjasteltiin pumptrack-laskuissa, huokailtiin kuinka on kauniita metsiä ja kuullemma tuntui että mentiin lähestulkoon koko reitti alamäkeä.

Alkuun ajettiin yksi hieman tekninen kivikko, jossa muutama joutui taluttamaan kun paikka ei ollut entuudestaan tuttu. Sen verran jäi hampaankoloon, että kesken lenkin tuli kyselyä "Voidaanko käydä se kivikko uudestaan?". Ja niin käytiin lenkin lopuksi ajamassa se uudestaan. Mentiin sama kohta neljään kertaan koko porukan toimesta, jotta voidaan sanoa kaikkein se ajaneen onnistuneesti lävitse. Tätä kutsuisin jo jonkinlaiseksi "tiimihengeksi"

Kiitokset kaikille matkalla olleille, oli jälleen huippua!

-Matti