Maastopyöräily 21. marraskuuta

Tiistainen maastopyöräilylenkki oli tällä viikolla varsinainen episodi.

Lenkkipäivän aamuna totesimme, että toinen ohjaajista ei pääse osallistumaan johtuen pienoisesta flunssasta. Tuumailimme, että pärjään kyllä yksinkin ja tilanne ei aiheuta ongelmaa.

No, ongelmat alkoivat sitten 2h ennen lenkkiä kun perheemme toinen auto lopetti työmatkanteon rengasrikosta johtuen. Molemmat autot tarvittiin ajoon seuraavalle päivälle, joten oli pakko alkaa suunnittelemaan lenkin perumista tai jotain muuta järjestelyä pyörälenkkiä silmällä pitäen.

Lenkille oli Facebookissa ilmoittautunut 4 henkilöä ja aavistelimme heistä ainakin yhden vakikävijän olevan menossa paikalle. Sähköposteista kaivamaan hänen puhelinnumeroa ja soitto Pasille. Kävimme muuttuneen tilanteen lävitse ja kerroimme, että voivat käydä ajamassa oman lenkin, mikäli muitakin paikalle ilmestyy.

Ja olihan siellä lopulta yhteensä 11 henkilöä, jotka kävivät yhdessä ajelemassa noin 20km Herusten suuntaan, kuten oli alkuperäinen suunnitelma. Oli ollut lunta maassa, pimeää ja ajoittain liukasta. Kuulemma liukkaus ei kuitenkaan vielä pahemmin haitannut.

Hieman oli poikkeukellinen tapaus tämän viikkoinen lenkki. Voipi olla, että jatkossa otetaan tarkempi ilmoittautumiskäytäntö tällaisten tilanteiden varalle esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos tällaiseen päädytään, niin ilmoitellaan siitä tulevissa ilmoituksissa.

Omasta puolestani pahoittelut, että en päässyt lenkkiä vetämään.

Pasille kiitos nopeasta reagoinnista ja lenkin vetämisestä muille osallistujille!

Ja kiitos toki kaikille osallistujille, jotka lenkin olivat käyneet ajamassa.

Koitan ensi kerralla päästä itsekin paikan päälle

-Matti