Tapahtumakalenteri

Tältä sivulta löydät Hyvinkään Ladun tulevat tapahtumat.

 

Näpäyttämällä tapahtumariviä, avautuu linkki, jossa tapahtumasta kerrotaan tarkemmin.

 

Tervetuloa Hyvinkään Ladun järjestämiin tapahtumiin!

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, riippumatta jäsenyydestä, ja useimmiten maksuttomia. Oheisessa kalenterissa on myös joitakin muiden yhteisöjen järjestämiä tapahtumia.

Tapahtumien vetäjien puhelinnumerot löytyvät tapahtumatiedoista. Soittele, kun haluat lisätietoa! Vetäjä saattaa sairastumisesta tai muusta syystä vaihtua tai tulla muita muutoksia.  AAMUPOSTIN yhdistykset -palsta torstaisin tai VIIKKOUUTISTEN yhdistykset-palsta keskiviikkoisin kertoo ajankohtaisen tilanteen.

 

Retkien vaativuustaso on merkitty tapahtumaan seuraavasti:

Helppo retki:  -  Maastoltaan ja vauhdiltaan helppo. Polkuja / latuja ym. valmiita reittejä

Keskivaativa retki:  -  Maastoltaan vaativampi. Poiketaan valmiilta reiteiltä maastoon, mm.korkeuseroja. 

Kuntoa kysyvä retki:  - Maastoltaan, olosuhteiltaan ja / tai matkaltaan vaativa.

 

Ikinivelpiiri

Hyvinkään Ladun toimintaa, joka on erityisesti suunnattu nivelvaivoja poteville, luonnossa liikkumisesta nauttiville ihmisille. Hyvinkään Ladun retkillähän pyrimme yleensä pitämään kaikille sopivaa, keskimääräistä vauhtia, joka saattaa joistakin osanottajista tuntua liian hiljaiselta ja toisista taas liian nopealta. Uusi toimintamme on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita retkistämme, mutta ovat havainneet ne liian vaativiksi.

Retkikalenterissamme olevat, Ikinivelpiiri-retkemme tehdään pehmeämmässä maastossa, hitaampaan tahtiin ja lyhyempiä matkoja tehden. Retket pyritään kuitenkin tekemään samoissa maisemissa kuin muutkin Hyvinkään Ladun retket. Ikinivelpiiri-retket soveltuvat myös henkilöille, jotka eivät välttämättä kärsi juuri nivelvaivoista, mutta kaipaavat muuten hitaampaa etenemisvauhtia.

Ikiliikkujat ks. Toimintasivu.

Huomaa myös keskusjärjestömme Suomen Ladun valtakunnalliset tapahtumat!