Lumikenkäily

Lumikenkäretkellä Sonninmäessä
Lumikenkäretkellä Sonninmäessä

LUMIKENKÄILEMÄÄN

Lumikenkäily on helppo ja mukava tapa liikkua luonnossa. Lumikengät jalassa pääsee hiihtäjää helpommin vaikeassakin maastossa.

 

Helpointa lajiin tutustuminen on, kun lähdet yhdistyksemme järjestämille lumikenkäretkille vakkapa tulevana talvena. Näillä retkillä saat Hyvinkään Ladulta lainaksi lumikengät korvauksetta. Lumikenkäretkemme suuntautuvat yleensä Usmin upeaan maastoon.

Latu Miilun kanttiinin aukioloaikoina voit vuokrata lumikengät kanttiinista, ja lähteä omatoimisesti kävelemään lähimaastoihin. Latu Miilusta ei ole pitkä matka esim. Kaksoislammille tai Kypärälammille. Molemmat ovat hienoja retkikohteita.

 

Hyvinkään Latu vuokraa lumikenkiä. Meillä on yhteensä 20 paria lumikenkiä. Aikuisten lumikenkiä on 18 paria. 8 paria aikuisten lumikengistä on suurikokoisempia ja 10 paria hiukan pienikokoisempia. Molemmat sopivat kyllä kaikkien aikuisten käytettäviksi, suurempi koko kantaa hangella hiukan paremmin isokokoista ihmistä. Lasten lumikenkiä on 2 paria. Lumikengät ovat TSL-merkkiset, laadukkaat kengät.

Vuokraushinta on 7 euroa pari/vuorokausi tai suurempi erä sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Kalevi Kalliomaki p. 0400 138159.